Det Store Juletræ

25.00 DKK

Opskrift på stort juletræ – hæklet i Scheepjes Catona og Panda Sparkle. Lad dig ikke afskrække af Panda garnet – det er faktisk ret nemt, og det bliver så flot når det bliver pyntet og får en lyskæde på. Inden i er der en stor styropor kegle og det står på en træfod med spyd op gennem træet. Træet er ca. 50 cm højt.

OBS! OBS! Vær opmærksom på at den grønne Panda Sparkle er udgået, men træet er også superflot i hvid, sølv og guld. Se mulighederne for valg af farve her

Vær opmærksom på at nisseparret ikke er med i opskriften. Du finder opskrift på nisseparret Her

Som altid har www.littlebugz.dk sammensat en lækker garnpakke med alle materialer til juletræet – der kan også vælges mellem forskellige farvekombinationer.

Du finder garnpakken Her

Alle opskrifter downloades som PDF fil.

Når du har købt og betalt opskriften – klikker du på det grønne felt hvor der står fortsæt. Så kommer du til en side hvor du kan downloade din opskrift. Derudover sendes der en mail til din mailadresse, hvor du også har mulighed for at downloade opskriften. Denne mail havner nogle gange i spamfilter eller uønsket mail, eller hvis du har Gmail kan den putte sig under promoveringer. Hvis du ikke modtager en mail, kan det være fordi du har skrevet forkert mailadresse.

Hvis du ikke modtager en mail, eller ikke kan finde dine opskrifter, så send en mail til emanladesign@gmail.com

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Det Store Juletræ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *