Opskrift på Drillenissen Nikolai

(1 kundeanmeldelse)

40.00 DKK

Opskrift på Drillenissen Nikolai. Nikolai er lige klar på en sneboldkamp. Han er ca. 55 cm høj fra hæl til spidsen af huen. Han er hæklet i Scheepjes Catona – en lækker merceriseret bomuld.

I samarbejde med www.littlebugz.dk er der lavet en lækker garnpakke til Nikolai.

Du finder garnpakken Her

Alle opskrifter downloades som PDF fil.

Når du har købt og betalt opskriften – klikker du på det grønne felt hvor der står fortsæt. Så kommer du til en side hvor du kan downloade din opskrift. Derudover sendes der en mail til din mailadresse, hvor du også har mulighed for at downloade opskriften. Denne mail havner nogle gange i spamfilter eller uønsket mail, eller hvis du har Gmail kan den putte sig under promoveringer. Hvis du ikke modtager en mail, kan det være fordi du har skrevet forkert mailadresse.

Hvis du ikke modtager en mail, eller ikke kan finde dine opskrifter, så send en mail til emanladesign@gmail.com

1 anmeldelse af Opskrift på Drillenissen Nikolai

 1. Susie Lykke Nielsen (verificeret ejer)

  Nikolai er en herlig nisse, lige i min nissestil. Den var så sjov at hækle og jeg havde svært ved at lægge arbejdet fra mig. Vejledningen var meget udførlig, trin for trin og nem at følge. Jeg ønsker mig en pige til at holde ham med selskab. Jeg købte materialerne igennem http://www.littlebugz.dk og alt gik fint. Mine varmeste anbefalinger til det hele.
  Venlig hilsen
  Susie

  • Emanladesign

   Tak Susie – dejligt at høre – jeg tror dog ikke der kommer en pige til ham, men hold øje med Emanladesign på facebook – der kan du se når der kommer nye opskrifter 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *